Feeds:
Posts
Comments

Archive for August, 2015

Gjasat janë jo të pakëta, që një shqipfolës sot të mos e bëjë dot lidhjen midis fjalës zyshë, si titull dhe emër për mësuesen, dhe fjalës zonjushë, të cilën Fjalori i Shqipes së Sotme e pranon si të vetmen formë që përdoret “kur i drejtohemi me nderim” mësueses.

(more…)

Read Full Post »