Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘politesa’

Mes formave të ndryshme të të luturit në dialog, spikatin t’u bëfsha dhe të keqen, kryesisht në ligjërimin femëror.

Më sill një gotë ujë, t’u bëfsha!

(more…)

Read Full Post »

Përsëritja në funksion kontrastues ndeshet shpesh në shqipen e folur.

(more…)

Read Full Post »

Të vegjëlve shpesh u thuhet që t’i shoqërojnë kërkesat me “të lutem/ju lutem”.

(more…)

Read Full Post »